Aerodromi Crne Gore red letenja Tivat TIV i Podgorica TGD

Letovi Rajanera i Viz era iz Podgorice

Na putu, G-Klasa je agilna kao što je i udobna i daje vozaču bolji osećaj pri upravljanju. Mercedes E klasa će vas iznenaditi svojim atletskim dizajnom i unutrašnjom elegancijom. Mercedes E klasa je očigledan saveznik za sva vaša poslovna putovanja uz maksimalan komfor. Fino prilagođena sedišta su izrađena tako da odgovaraju mišićima u vašem telu. Nije ni čudo što je model dugo favorit medju taksistima i prevoznicima. Zadnja vrata imaju širok ugao otvaranja a pozadi se nalaze i držači za čaše.

Garantujemo kvalitet, profesionalnost, udobnost, sigurnost, dostupnost 24/7, profesionalne vozače sa najmanje 5 godina profesionalnog vozačkog iskustva. I ponosimo se time što možemo da vam garantujemo pouzdanost i bezbednost. Takođe možemo reći da nam je najbitnija stvar vaša sigurnost i komfor. Mercedesov automobil S klase smatramo da je najbolji izbor kako za Direktore tako i za individualne korisnike, a posebno se fokusiramo na njegovu udobnost i bezbednost. Sva naša Mercedesova vozila S klase su uvek u perfektnom stanju, u svakom trenutku ih je 10 na raspolaganju za momentalno kretanje.

Aerodrom Dubrovnik – Sveti Stefan

Naši partneri u Crnoj Gori pružaju isključivo individualni (privatni) taxi transfer od vrata do vrata bez deljenja sa drugim putnicima osim ako putujete sa prijateljima/porodicom. To znači da vi određujete polaznu i dolaznu lokaciju u Crnoj Gori i blagovremeno zakazujete vreme polaska koje vama odgovara. Da li se vozite sami ili vodite još nekog ne utiče na cenu s obzirom da ste zakupili vozilo sa vozačem i cena koju plaćate se odnosi na celo vozilo. Cena transfera je uvek fiksna sa uračunatim svim troškovima i čekanjem na aerodromu do 1h nakon sletanja aviona što je više nego dovoljno da se izađe iz aviona, preuzme prtljag i prođe carinska kontrola. Cena je uvek za iznajmljivanje celog vozila namenjenog samo vama i vašim saputnicima.

taxi podgorica aerodrom

Putnicima se pruža visok kvalitet i udobnost po veoma povoljnim cenama bez ikakvog gubitka u luksuzu i sigurnosti. Porastom interesovanja za Crnu Goru, ukazala se potreba za savremenijim, većim taxi podgorica aerodrom i bolje opremljenim aerodromom u glavnom gradu, pa je aerodrom u Podgorici renoviran 2006. Sopstveni prevoz, Rent A car, TAXI, gliserom po dogovoru, dogovreni kombi prevoz i javni prevoz.

Taxi službe

Ukoliko
želite rezervaciju avio karte , potrebno je da nam posaljete datume
odlaska i povratka kako bismo Vam napravili rezervaciju avio karte. Naši profesionalni vozači, koji govore više stranih jezika, mogu Vas sačekati na aerodromu u dogovoreno vreme, preuzeti Vaš prtljag i odvesti na željenu destinaciju brzo i bezbedno. Taxi prevoz (do PODGORICE) putnika luksuznim, sigurnim, udobnim, vozilima visoke klase.Transfer-taxi prevoz do PODGORICE.Transfer- https://podgorica.taxi/ taxi prevoz iz Novog Sada i iz svih gradova u drzavi.Taxi Novi Sad. Beocontrol Travel je jedna od vodećih kompanija za prevoz putnika i robe u regionu koja se poslovima prevoza bavi od 2000. Sa preko 19 godina iskustva i uspešnog poslovanja na domaćem ali i inostranom tržištu u prevozu putnika. Ako ste na Vasu konacnu destinaciju dosli tri sata nakon planiranog po EU flight riths zakonu imate pravo na povracaj novca od kompanije kojom ste letili.

Belgrade Airport seeks solution to unlicensed taxis – EX-YU Aviation News

Belgrade Airport seeks solution to unlicensed taxis.

Posted: Thu, 20 Apr 2023 07:00:00 GMT [source]

Odlične performanse, vrhinski stil i najsavremeniju tehnologiju je ono što možete da očekujete od prevoza putnika u Mercedes Benz GLE limuzini. Transfers-Montenegro.me https://taxi-travel.me/ pruža kvalitetnu, šatl i taksi uslugu u Crnoj Gori i šire. Za transfere koristimo automobile visoke klase klimatizovane i veoma udobne.

Begunac se smejao dok su mu stavljali lisice posle 32 godine bekstva

Naša Škoda Octavia ima ugradjenu klimu, bluetooth, DAB digitalni radio, USB port kao i putni računar. Ukoliko ste zainteresovani za ovu vrstu prevoza, možete nas kontaktirati na jedan od naših brojeva telefona (00-24h) na kontakt strani ili izvršiti online rezervaciju putem upita. Taxi možete naći svakog dana u okviru radnog vremena aerodroma.

Novoosnovana opština Zeta: Taksa 15 evra po avionu od Aerodroma Podgorica – Telegraf.rs

Novoosnovana opština Zeta: Taksa 15 evra po avionu od Aerodroma Podgorica.

Posted: Wed, 06 Sep 2023 07:00:00 GMT [source]

Jedno od novijih vozila u našoj floti pruža maksimalnu udobnost i užitak u putovanju. Kapaciteta 8+1 sedišnog mesta, Mercedes VITO garantuje sigurnu i udobnu vožnju. Kapaciteta 8+1 sedišnog mesta, Ford TOURNEO garantuje sigurnu i udobnu vožnju.

Prevoz sa i do aerodroma u Podgorici

Poseduje prtljažnik kapaciteta 590l, u koji komotno možete spakovati vaš prtljag. A putnici su osigarani i vazdušnim jastucima koji uz Škodu dolaze kao standardni paket. Svakog dana, bez obzira kakvo je vrijeme, postoje brojne mogućnosti za istraživanje i uživanje u Dubrovniku kroz zimu. Vodite život svojim tempom sa vremenom i prostorom da zaista upoznate Dubrovnik.

  • Naša Škoda Octavia ima ugradjenu klimu, bluetooth, DAB digitalni radio, USB port kao i putni računar.
  • Naravno, vožnju možete zakazati i do drugih mesta u blizini kao što su Šušanj, Dobra Voda, Utjeha.
  • Osim Rajanera, letove iz Podgorice od oktobra će ukinuti i Viz er, i to za Beč i Rim.
  • Odlične performanse, vrhinski stil i najsavremeniju tehnologiju je ono što možete da očekujete od prevoza putnika u Mercedes Benz GLE limuzini.
  • I ponosimo se time što možemo da vam garantujemo pouzdanost i bezbednost.
  • Transfers-Montenegro.me pruža kvalitetnu, šatl i taksi uslugu u Crnoj Gori i šire.
This site uses cookies to improve your browse experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.